Çavuşlu Belediye Başkanımız Sayın Fatih Duzcu’nun, beldemiz için seçim döneminde de vaat ettiği Düğün Sarayı ve Konferans merkezi için kolları sıvadık. Belediyemiz öz kaynakları kullanılmadan Yap-İşlet-Devret modeli ile ihaleye çıkarılacak olan Düğün Sarayı ve Konferans merkezi hayata geçmek için gün sayıyor. Projesi hazırlanan Düğün Sarayının toplam kapalı alanı 850 m² olup, 600 kişi oturma kapasitesine sahip olacaktır. Proje kapsamında uygulama yapılacak alan belediyemiz sahil kısmında bulunan dolgu alanına yapılacaktır. Proje kapsamında düğün Sarayı ve Konferans merkezi çok amaçlı olacak, çocuk oyun grupları, kamelyalar ve oturma grupları, 50 araçlık açık otoparkta proje dahilin de yapılacaktır.